Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Motivacija uoči izbora

Davor Božinović komentirao snimku predsjednika stranke i otkrio hoće li tražiti krivca: "Kada malo bolje poslušate..."

Aktualno Galerija Davor Božinović Davor Božinović Foto: Dnevnik Nove TV Davor Božinović i Josipa Krajinović, reporterka Dnevnika Nove TV Davor Božinović i Josipa Krajinović, reporterka Dnevnika Nove TV Foto: Dnevnik Nove TV Motivacijski susret HDZ-a na Jarunu - 1 Motivacijski susret HDZ-a na Jarunu - 1 Foto: Dnevnik Nove TV +0 Motivacijski susret HDZ-a na Jarunu - 2 Galerija 1/4 >>
HDZ i posljednjeg dana kampanje ima jedan motivacijski susret koji ih je okupio na Jarunu. S potpredsjednikom Vlade i ministrom Davorom Božinovićem razgovarala je reporterka Dnevnika Nove TV Josipa Krajinović.

Davor Božinović u razgovoru za Dnevnik Nove TV istaknuo je kako su građani razumni i svjesni što je važno.

"Znaju što je važno za njih, za njihove obitelji i njihovu djecu, znaju da smo mi ozbiljan tim koji je donosio promišljene odluke u izazovnim vremenima. Sve što radimo smo radili za dobrobit hrvatskih ljudi, dizali plaće, dižemo strandard, dižemo mirovine, obnavljamo Zagreb, ovakav trend, uzlet rasta, unazad četiri godine nikad nismo imali", naglasio je.

Komentirao i je audio snimku stranačkog predsjednika Andreja Plenkovića u kojoj grubo govori o političkim protivnicima te kazao da neće tražiti osobu koja ju je snimila i pustila u javnost. 

"Kad malo bolje poslušate, Andrej je kazao ono što i javno govori, obratio se biračima desnice, Domovinskog pokreta, dijelom i Mosta", pojasnio je Božinović.

Što je još rekao poslušajte u videu

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.


Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene