448983
448983
448983
448983
448983

500 km s Bandićem: 'Baš jutros Vesna me zašpotala, rekla je da moram stati, da će me ostaviti'

  • , 04.09.2016., 20:52
  • Autor:
  • komentara

Milan Bandić kaže kako njegova kampanja traje 365 dana u godini, 16 sati na dan. U jednom danu koliko smo proveli s njim bili smo na 9 događaja, prešli čak 500 kilometara, doznali kada je gradonačelnik, a kada kandidat, kao i kakve sve poslove obavlja iz automobila.

 
 
 
 
Dan u kampanji s Milanom Bandićem (Video: Dnevnik Nove TV)
Dan u kampanji s Milanom Bandićem (Video: Dnevnik Nove TV)

Buđenje prije zore zaštitni je znak Milana Bandića. Raspored pun - na prvom mjestu otvorenje obnovljene ceste. U 7 sati - otvaranje vrtića u Donjem Dragonošcu, i prilika za prvu kavu... Nešto kasnije otvorenje prostorija za školovanje pasa vodiča. Kratki pozdrav s japanskim veleposlanikom... Pa na put za Novi Vinodolski. Predaha nema ni u automobilu.

OVDJE ISPROBAJTE APLIKACIJU GDJE SAM 2016.

Bandić se hvali - kampanja mu traje 365 dana, 16 sati dnevno.

'Baš sam jutros, Vesna me je zašpotala, rekla je da moram stati da će me ostaviti. Rekla je da će me ostaviti. Al' znam da neće', kaže Bandić.

S djecom iz Ukrajine i Sarajeva, i azilantima koji ljetuju u Novom Vinodolskom družio se Bandić gradonačelnik. U Zagreb se vratio kao šef stranke u kampanji. Rođendan stranačke kolegice prilika je za okupljanje partnera i prijatelja.

'Smatram da mi je to jedini prijatelj u ovom gradu, mada nije Židov što bi rekli', kaže Branko Lustig o Bandiću.

Kandidati na listama, koalicijski paartneri i stranački kolege kampanju zapravo vode svaki za sebe.

'U odnosu na neke koji nikada nisu ni skuhali kavu, a kamoli vodili gostionicu, poduzeće ili grad, to je ogromna razlika i mi takve ljude imamo', poručuje Ljubo Jurčić.

Na stranački skup u Dugom selu, Bandić je stigao stranačkim automobilom. Stisak ruke i fotografiranje su neizostavni... Kao i pomama za stranačkim rekvizitima.

Završnica dana u znaku sporta. Olimpijski pobjednici i drugi sportaši zahvalni Zagrebu na financijskoj potpori. S 815 potpisa podržali su Bandićevu koaliciju.

'Mislim da se košarka vratila na velika vrata i ponosni smo zbog toga', kaže Aco Petrović.

Nakon 14 sati u pogonu Milan Bandić pozdravio se sa sportašima i završio jedan od, za njega, uobičajenim tempom nabijenih dana.
 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se