Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Knjiga žalosti dostupna svima

Damjan Šprem pokrenuo memorijalnu Facebook stranicu za oca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sin Borisa Šprema, Damjan Šprem, otvorio je Facebooku memorijalnu stranicu posvećenu ocu.

Poručio je svim ljudima koji imaju volje i malo vremena da na toj stranici 'izraze svoje osjećaje' prema preminulom predsjedniku Hrvatskog sabora. 'Volio bih da bude kao knjiga žalosti koja je dostupna svima', istaknuo je Damjan Šprem.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna POSLJEDNJI POZDRAV Pavičić Vukičević otkrila detalje o komemoraciji i sprovodu Milana Bandića: "Svaki je trenutak dobar da se oprostimo" Josip Briški Foto: Dnevnik.hr) - 1 ''hvala za beskrajnu odanost'' Minuta šutnje u vojarnama diljem Hrvatske i svijeta: Otvorena knjiga žalosti za Josipa Briškog

>> Posmrtni ostaci Borisa Šprema danas će biti dopremljeni u Hrvatsku

>> U Zagrebu danas i sutra posebna prometna regulacija

Stranicu koju je pokrenuo, možete posjetiti na adresi http://www.facebook.com/RipBorisSprem.

Posmrtni ostaci predsjednika Hrvatskog sabora Borisa Šprema zrakoplovom će iz SAD-a biti dopremljeni u Hrvatsku oko 13 sati, u sabornici će biti upriličena komemoracija, a posljednji ispraćaj uz najviše državne počasti održat će se sutra na zagrebačkom groblju Mirogoj.

U 17 sati u Hrvatskom saboru počet će komemoracija za predsjednika parlamenta, tijekom koje se očekuje obraćanje potpredsjednika Sabora Josipa Leke i predsjednika Republike Ive Josipovića.

Saborsku komemoraciju moći ćete pratiti na Dnevnik.hr-u UŽIVO od 17 sati.

SDP će se od svog bivšeg istaknutog člana oprostiti na komemoraciji u središnjici stranke na Iblerovu trgu oko 20 sati.

Od 14 do 15 sati, mogući su kraći zastoji prometa na trasi od Zračne luke prema Gradskom groblju Mirogoj, kojom će prolaziti kolona s tijelom pokojnog predsjednika Hrvatskog sabora, g. Borisa Šprema, izvijestila je zagrebačka PU.

U mrtvačnici na Mirogoju sutra će od 7:30 do 11:30 sati biti izloženi posmrtni ostaci, a uz lijes predsjednika Sabora bit će postavljene počasne straže, u kojima će se po šest osoba izmjenjivati svakih pet minuta. U zadnjoj počasnoj straži bit će najviši državni dužnosnici. Ceremonija posljednjeg ispraćaja počet će u 12 sati, obraćanjem premijera Milanovića i predsjednika države Josipovića.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene