Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odluka Skupštine društva

Zagrebački holding dobio novog člana uprave: Pogledajte tko će se baviti operativnim poslovanjem

Damir Novinić
Damir Novinić Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX
Zagrebački holding dobio je novog člana Uprave.

Damir Novinić novi je član Uprave Zagrebačkog holdinga, priopćeno je iz Grada Zagreba.

Nakon provedenog javnog natječaja Skupština društva Zagrebački holding d.o.o., koju čine gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević i njegovi zamjenici Danijela Dolenec i Luka Korlaet, imenovala je novog člana Uprave Zagrebačkog holdinga.

Riječ je o Damiru Noviniću, koji će se pridružiti predsjedniku Uprave Ivanu Novakoviću te članovima Uprave Matiji Subašić Maras i Dubravku Karačiću u vođenju tog važnoga gradskog poduzeća, navodi se u priopćenju.

Pročitajte i ovo Kazimir Bačić USKOK objavio Podignuta optužnica protiv bivšeg ravnatelja HRT-a Kazimira Bačića i poduzetnika Milana Lončarića: Poznato za što se sve terete

"Diplomirani ekonomist Novinić ima dugogodišnje iskustvo na voditeljskim poslovima. Radio je 12 godina u Veleposlanstvu Sjedinjenih Američkih Država u Hrvatskoj na savjetničkim i voditeljskim poslovima vezanim za gospodarstvo. 2010. godine kratko vrijeme bio je član Uprave Zagrebačkog holdinga, imenovan od tadašnjih predstavnika Gradske skupštine Grada Zagreba. Od 2012. do 2017. bio je ravnatelj Agencije za investicije i konkurentnost. Do ovog imenovanja radio je na Hrvatskoj televiziji, uključujući i kao ravnatelj Poslovne jedinice produkcija", dodaje se u priopćenju.

Pročitajte i ovo Susjed iz noćne more - 3 Večeras u Provjerenom Horor u zagrebačkom naselju: Susjed hoda gol po zgradi, baca smeće, a sad je počeo rušiti vanjski zid

Novinić dužnost preuzima 1. kolovoza, a na novom poslu bit će fokusiran na operativno poslovanje i digitalizaciju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene