Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stiglo priopćenje

Coca-Cola se konačno oglasila o slučaju trovanja: "Otvoreni smo za suradnju s nadležnim tijelima"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Iz Coca-Cole su konačno prekinuli šutnju povodom trovanja vodom iz njihove proizvodnje, potvrdili da znaju za slučaj i najavili da su spremni za suradnju s nadležnim tijelima.

Već dva dana se društvenim mrežama šire poruke u kojima se upozorava kupce da ne konzumiraju Coca-Coline proizvode. Naposljetku je policija potvrdila da su još prije tri dana dobili dojavu o osobi kojoj je pozlilo nakon konzumacije pića.

O svemu su se konačno oglasili i iz Coca-Cole. Priznali su da slučaj s Romerquelle vodom nije izmišljan, ali dodali da je izoliran.

Pročitajte i ovo Ilustracija Panika u javnosti Policija od subote zna za slučaj trovanja pićem, KBC Rijeka: "Zaprimili smo jednu osobu pod sumnjom na kemijsku ozljedu jednjaka"

Pročitajte i ovo Krešimir Macan Uznemirujuće poruke Zašto je Coca-Cola toliko šutjela o paničnom širenju vijesti o otrovanim pićima: "Već su zakasnili, nastala je šteta"

"Svjesni smo izoliranog slučaja povezanog s jednom staklenom bočicom Romerquelle Emotion Blueberry Pomegranate 330 ml. Izražavamo našu duboku zabrinutost i nadamo se brzom i potpunom oporavku osobe uključene u ovaj slučaj. U potpunosti smo otvoreni za suradnju sa svim nadležnim tijelima", poručili su iz Coca-Cole.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene