Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Četvero teško ozlijeđenih slovačkih turista na putu u domovinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četvero teško ozlijeđenih slovačkih turista, koji su se liječili u gospićkoj bolnici, danas su napustili bolnicu i na putu su u Slovačku, a u bolnici je na liječenju ostala jedna pacijentica s teškim ozljedama glave koja nije bila stabilna za prijevoz, izjavila je liječnica Ingeborg Božičević, šefica Odjela za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje.

Teško ozlijeđene je, prije njihova odlaska iz bolnice, jutros posjetio gospićko-senjski biskup msgr. Mile Bogović zaželjevši im sretan povratak u domovinu. 

Pročitajte i ovo Kali, otok Ugljan "Ne znamo što će biti dalje" Kupili kuću iz snova na Jadranu, a onda je počela noćna mora: Zapalili im auto, otrovali mačku... Dubrovnik - 2 Niže cijene Zimi je omiljena destinacija Hrvata: "Da smo planirali, ne bi ovako dobro ispalo"

>> Stanje petero Slovaka stabilno

>> Još dvije Slovakinje kritično, ostali izvan životne opasnosti

Po slovačke turiste, ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći koja se u nedjelju dogodila blizu odmorišta "Zir" na autocesti Zagreb-Šestanovac i u kojoj je poginulo 14 osoba, došla su dva vozila slovačke hitne pomoći.

Kako je javila Hrvatska televizija (HRT), troje od četvero ozlijeđenih trebalo bi u Slovačku stići zrakoplovom, dok jednu osobu prevoze kola hitne pomoći.

Teško ozlijeđena pacijentica koja je još zadržana u gospićkoj bolnici trebala bi, pak, rečeno je, danas poslijepodne biti prevezena u domovinu.

Tri teško ozlijeđene putnice iz slovačkog autobusa, koje su na liječenju u KB Dubrava, izvan su životne opasnosti i stanje im je stabilno i nepromijenjeno u odnosu na jučer, doznaje se danas u toj zagrebačkoj bolnici.

Stanje ozlijeđene putnice slovačkog autobusa, smještene na jedinici intenzivnoga liječenja riječke bolnice na Sušaku, teško je, priključena je na aparate i liječnici se bore za njezin život.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene