Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Građanima i građankama

Čestitka predsjednice Grabar-Kitarović u povodu Dana antifašizma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svim hrvatskim građankama i građanima čestitam Dan antifašističke borbe, poručila je Kolinda Grabar Kitarović.

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović uputila je čestitku hrvatskim građankama i građanima u povodu Dana antifašističke borbe, 22. lipnja, u kojoj ističe da je hrvatski narod sudjelovanjem na strani antihitlerovske koalicije, dao važan doprinos pobjedi nad fašizmom i nacizmom.

Pročitajte i ovo Kolinda na skupu podrške - 3 subota u zagrebu Grabar Kitarović otkrila vraća li se u hrvatsku politiku: "Ne želim da ispadne da sam lagala" Slika nije dostupna 8. listopada Predsjednica čestitala Dan neovisnosti: ''Želimo stvarati društvo i državu po mjeri hrvatskog čovjeka''

„Svojim sudjelovanjem na strani antihitlerovske koalicije hrvatski je narod, zajedno s pripadnicima nacionalnih manjina, dao važan doprinos pobjedi nad fašizmom i nacizmom, a odlukama ZAVNOH-a postavljen je temelj za proglašenje Republike Hrvatske neovisnom državom, koju smo obranili od velikosrpske agresije i oslobodili u Domovinskom ratu.

Te povijesne zasluge hrvatskih antifašista stoga dostojanstveno obilježavamo, s punim poštovanjem prema svim poginulima tijekom Drugoga svjetskoga rata i svim žrtvama komunističkog režima nakon završetka rata.

Svim hrvatskim građankama i građanima čestitam Dan antifašističke borbe“, navodi u čestitci Predsjednica Republike Grabar-Kitarović, izvijestili su iz Ureda predsjednice. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene