Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi biser

Čačić Tandari: 'Shit happens!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi biser Radimira Čačića. Na pitanje reporterke Dnevnika Nove TV Sabine Tandare Knezović o slučajevima Srećka Ferenčaka i Sanje Kalambure, Čačić je kratko kazao: 'Shit happens!'.

Radimir Čačić je početkom godine predložio da HNS-ov glavni tajnik Srećko Ferenčak, koji ima nepravomoćnu presudu zbog gospodarskog kriminala, uđe u Nadzorni odbor JANAF-a.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Neće moći samo pravomoćno osuđeni Vlada donijela odluku prema kojoj Srećko Ferenčak ipak može u NO Janafa Slika nije dostupna Reda gaf za gafom Radimir Čačić: 'Nestašni dječak' ili uteg koalicije?

>> Struja poskupljuje 20, a plin 22 posto; Čačić: To su dvije posljednje nepopularne odluke

Mirela Holy je nedavno imenovala Sanju Kalamburu za predsjednicu Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Protiv nje pak postoji potvrđena optužnica i krunski je svjedok u postupku protiv bivšeg šefa Fonda Vinka Mladinea. Kalamburu je za navodne malverzacije prijavio upravo Mladineo, protiv kojeg se vodi više postupaka, a Državno odvjetništvo je u međuvremenu potvrdilo da bi optužnica protiv nje mogla biti povučena. Vlada je danas na zatvorenom dijelu sjednice poništila rješenje o imenovanju Sanje Kalambure.

Na pitanje reporterke Dnevnika Nove TV Sabine Tandare Knezović o slučajevima Ferenčak i Kalambura Čačić je kazao: 'Shit happens!'.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene