Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reakcija oporbe

Čačić: Odgađanje izbora nije dobro za Hrvatsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odgađanje datuma izbora, poručila je oporba, nije dobro za Hrvatsku.

HDZ kažu, gleda samo svoj interes. Odgađanje datuma HDZ pravda završetkom pregovora, tvrdi Milanović, a to nema veza jedno s drugim.  'Iza skrivanja Vlade i iza završetka pregovora u stvari se krije strah od izbora i želja da se na vlasti traje do zadnje minute. To je legalno ali nije legitimno', poručio je predsjednik SDP-a Zoran Milanović.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Premijersko iskustvo Kosor: Milanović se mora sastati s mljekarima Slika nije dostupna Divljanje tečaja Kamata na kredit u švicarcima u Sloveniji dvostruko manja

>> Kosor: Milanović je trčao na svaki poziv Sanadera!

Predsjednik HNS-a Radimir Čačić napominje kako to nije za zemlju dobro. 'Vlada zemljom ne upravlja, kriza se produbljuje, ljudi ostaju bez posla i tako ćemo nastaviti sljedećih sedam mjeseci', smatra Čačić.

Ovakve trzavice, ocjenjuju stručnjaci, služe za prikupljanje političkih poena. I potvrđuju kako se kampanja zahuktava. 'Bojim se da su i jedni i drugi počeli prerano s kampanjom, očito je da izbori neće biti prije jeseni pa stalno nuditi nešto novo i držati psihozu bit će uistinu teško', smatra PR stručnjak Božo Skoko. Glavni tajnik HDZ-a Branko Bačić smatra kako oporba ima prljavu i beskompromisnu kampanju prema predsjednici, ali i prema svim članovima HDZ-a.

'Vi znate kojim nas sve psovkama i riječima nazivaju. To što je predsjednica stranke rekla nije stvar kampanje, ona je samo htjela reći da je o tome još rano za govoriti da će izbori biti najbolji pokazatelj, a neće biti održani prije jeseni', kazao je.
Tko će pobijediti na kraju će ipak odlučiti narod. A do samog kraja, ništa nije sigurno.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene