Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon sinoćnje nesreće

Čačić: Ja više nisam u poziciji da vozim, makar od parkinga do parkinga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radimir Čačić je komentirao posljednju prometnu nesreću koju je sinoć izazvao.

'Ono što je dobro u ovoj cijeloj priči, a nalazimo se u stresnoj situaciji zadnjih mjeseci i to ne samo ja, da od sutra već imam nekoliko službenih vozača do deset, jedanaest navečer. Ja zaista ne mogu i nisam u poziciji da vozim više, makar od parkinga do parkinga', rekao je Čačić, te prokomentirao novi saziv Sabora.

Pročitajte i ovo Ilustracija Blizu škole Teška nesreća u omiškom zaleđu: Kamion sletio u ponor, a srećom je izbjegnuta veća tragedija Policija, ilustracija Očevid u tijeku Tragedija u rano jutro: Sletio automobilom s ceste i poginuo

'Od ovog saziva Sabora očekujem da će cijeli spektar ljudi koji su ušli u Sabor i Vladu donijeti jedan drugi način kompetencije, korekcije rasprave. Često do sada dok je HDZ bio u oporbi, a rijetko je bio svega one četiri godine, svodio je sve na stranački interes što gore to bolje', kazao je Čačić.

Podsjetimo, budući potpredsjednik Vlade sinoć je sudjelovao u još jednoj prometnoj nesreći. 'Oko 20 sati, sudjelovao sam u manjoj prometnoj nezgodi koja se dogodila na uglu Vukovarske ulice i Avenije Marina Držića u Zagrebu. Sukladno dogovoru sa oštećenom vozačicom ispunili smo europsko izvješće, te nije bilo potrebe za policijskim uviđajem, ali smatram svojom obvezom izvjestiti hrvatsku javnost o ovom događaju', napisao je Čačić u priopćenju. (Agencija VLM/ A.E.)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene