Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Doživio još jednu u nizu!

Radimir Čačić sudjelovao u lakšoj prometnoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Budući potpredsjednik Vlade Radimir Čačić sudjelovao je u još jednoj prometnoj nesreći.

Da je Radimir Čačić sudjelovao u lakšoj prometnoj potvrdila nam je glasnogovornica HNS-a,  a ubrzo je uslijedilo i priopćenje budućeg potpredsjednika Vlade koje prenosimo u cijelosti.

Pročitajte i ovo Radimir Čačić Reakcije oporbe Čačić zabezeknut cijenom gaude: "Znam da politika od građana često radi budale, ali ne treba ni s tim pretjerivati" Slika nije dostupna ŠEF REFORMISTA Čačić žestoko opleo po HDZ-u zbog izbornog modela: "Kriminal umreženih partijskih državnih struktura"

'Oko 20 sati, sudjelovao sam u manjoj prometnoj nezgodi koja se dogodila na uglu Vukovarske ulice i Avenije Marina Držića u Zagrebu. Sukladno dogovoru sa oštećenom vozačicom ispunili smo europsko izvješće, te nije bilo potrebe za policijskim uviđajem, ali smatram svojom obvezom izvjestiti hrvatsku javnost o ovom događaju', napisao je Čačić u priopćenju.

Podsjetimo, u siječnju 2010. Čačić je sudjelovao u Mađarskoj u prometnoj nesreći u kojoj je poginulo dvoje Mađara, a HNS-ovca se tereti da je uzrokovao nesreću. Za taj slučaj je počelo suđenje u Mađarskoj te se očekuje i presuda.

Čačić je i u rujnu ove godine doživio jednu nesreću u Zagrebu. Tada je kazao kako je do nesreće došlo kada je vozač ispred njega odlučio stati, no ovaj ga nije primijetio na vrijeme te ga je udario.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene