Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POMAŽU DA HDZ ISPUNI UVJETE

Esih, Hasanbegović i Glasnović otkrili hoće li podržati nove ministre: "Sretan brak novim mladencima"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bruna Esih je potvrdila novinarima da neće podržati nove ministre u Vladi Andreja Plenkovića, baš kao ni Zlatko Hasanbegović i Željko Glasnović.

Bruna Esih, Zlatko Hasanbegović i Željko Glasnović neće podržati nove ministre u Vladi Andreja Plenkovića

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna udarila po pupovcu Esih o razlozima razlaza s Hasanbegovićem: "Riječi njegovih prijatelja bile su najgore uvrede na moj račun" Slika nije dostupna jedna stranka, dva sabora Esih ponovo izabrana za predsjednicu, oštro o Hasanbegoviću: "Izdaja se ne zove izdajom dok je ne počine najbliži ljudi"

Potvrdila je to novinarima sama Esih, koja je zaželjela sretan brak novim mladencima, HDZ-u i HNS-u. 

"Sretan brak novim mladencima. Došla sam kako bih pomogla HDZ-u da ispune još jedan uvjet HNS-u, a to je da Esih, Glasnović i Hasanbegović ne budu dio nove većine. Mislim da sam jasna bila već mjesecima, svoj stav ne mogu promijeniti", rekla je Esih. 

Rekla je da je i ona pitala Plenkovića kako je došlo do suradnje s HNS-om, ali da nije dobila odgovor.

"Na kraju vidimo da vrh HDZ-a nije osramotio sam sebe, da je ovo bio dobar i promišljen plan. Osramoćeni su i razočarani glasači HDZ-a", kaže Esih, dodajući da je potpuno jasno "što je HNS i koji su njihovi stavovi". 

"Ja sam samo pri tome da svako bude svoj, da ne ulazi tuđi prostor, bar ne ovako neprincipijelno. Ne bih rekla da se ovdje radi o bilo kakvim svjetonazorskim i ideološkim razlikama jer oni su se toga odrekli kad su pristali na ovaj brak", rekla je Esih. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene