Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svjedočenje na Općinskom sudu

Mafalani: Robert Matanić laže k`o pas!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Luka Matanić i Amir Mafalani, osumnjičeni za sudjelovanje u ubojstvu Ive Pukanića i Nike Franjića danas ujutro su pod jakim mjerama osiguranja dovedeni na Općinski kazneni sud u Zagrebu, potvrdio je za Dnevnik.hr glasnogovornik Općinskog suda Dražen Kverić.

Svjedočili su u postupku protiv Velimira Žaka, koji je osumnjičen da je Robertu Mataniću dao automobil s kojim su ubojice pratile Ivu Pukanića.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ispitani posljednji svjedoci Dovršen dokazni postupak na suđenju za ubojstvo Ive Pukanića Slika nije dostupna Nastavlja se suđenje Mafalani tvrdi da nije čuo za Đurovića i Zagorca

'Robert Matanić laže kao pas, optuživao me da sam ubio Ivanu Hodak te da sam Pukanićevim ubojicama iznajmio stan što nije istina. Znam ga osam godina i poznajem mu cijelu obitelj pa ne razumijem zašto to radi', izjavio je danas Mafalani na Općinskom sudu kako prenosi Jutarnji list.

Glasnogovornik Kverić nam je rekao da će iduće ročište biti 2. ožujka. Tada bi se braća Matanić trebala suočiti zbog različitih iskaza u vezi Žaka. Naime, Luka je danas ustvrdio da Velimira ne poznaje i nikada ga nije vidio, dok njegov stariji brat Robert tvrdi suprotno.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene