Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAKON OBJAVE BOŽE PETROVA

Plenković se oglasio o incidentu u Glini i zatražio istragu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je Božo Petrov na Facebooku objavio status o fizičkom obračunu HDZ-ovog člana s kandidatom Mosta u Glini, nije dugo trebalo čekati reakciju šefa HDZ-a.

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković reagirao je na status čelnika Mosta Bože Petrova na Facebooku, u kojem je Petrov objavio kakoa je predsjednik HDZ-ovog ogranka Gornja Bučica u Glini, Zvonko Hrgović, fizički napao i nanio lakše ozljede Mariju Božuriću, kandidatu Mosta u VI. izbornoj jedinici.

Pročitajte i ovo Božo Petrov, predsjednik Mosta Za Dnevnik Nove TV Petrov otkrio što će Most napraviti ako bude jezičac na vagi između HDZ-a i SDP-a: "Ako nas budu trebali..." Andrej Plenković Nakon objave Crobarometra Plenković komentirao istraživanje Dnevnika Nove TV: ''Kad se HDZ zalaufa, bit ćemo kao zagorski cug''

Plenković je novinarima rekao da je upoznat sa slučajem te je izvjestio medije kako je zatražio i unutarstranačku istragu u vezi tog slučaja.

Dodao je kako je riječ o privatnom sukobu, koji nije povezan s politikom te dodao da će Hrgović, ako istraga pokaže da je odgovoran za incident, biti sankcioniran.

Plenković se i ispričao za nemili događaj te izrazio žaljenje da se takve stvari uopće i događaju.

Podsjetimo, Božo Petrov predsjednik MOST-a objavio je na Facebooku kako je njihovog člana, kandidata VI. izborne jedinice, napao predsjednik HDZ-ovog ogranka iz Gline. 'Ne možete i nećete nas uplašiti', poručio je Petrov.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene