Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NEGIRAO KRIVNJU

Boris Milošević ispitan u USKOK-u: "Poslužio je kao smokvin list"

Aktualno Galerija Anto Nobilo - 3 Anto Nobilo - 3 Foto: DNEVNIK.hr Boris Milošević Boris Milošević Foto: DNEVNIK.hr DORH DORH Foto: DNEVNIK.hr +0 Anto Nobilo Galerija 1/4 >>
Bivši potpredsjednik Vlade Boris Milošević ispitan je u četvrtak ujutro u USKOK-u.

U četvrtak ujutro bivši potpredsjednik Vlade Boris Milošević ispitan je u USKOK-u. Podsjetimo, sumnjiči ga se za dodjelu državnih potpora tvrtkama koje na to nisu imale pravo.

Uz Borisa Miloševića u toj su aferi osumnjičeni i bivši ministar Darko Horvat i njegove pomoćnica Ana Mandac. Milošević je negirao počinjenje kaznenog djela i svoju je obranu aktivno iznosio.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna JEDNOGLASNA ODLUKA Hrvatski sabor skinuo imunitet Borisu Miloševiću

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna sumnjive isplate poticaja Jednoglasnom odlukom Boris Milošević ostao bez saborskog imuniteta: Hoće li se protiv njega voditi kazneni postupak?

"Opći zaključak je da je on poslužio i kao smokvin list kako bi se sakrila operacija koja je bila u tijeku, a on nije bio svjestan toga. Ja mogu slobodno reći da ne postoji nijedan jedini dokaz da je Boris Milošević potaknuo državni organ na bilo kakvu radnju, bilo dozvoljenu ili nedozvoljenu.

Ne postoji takva radnja, ne može se identificirati, a podsjećam, on je osumnjičen da je nekog potaknuo", rekao je Miloševićev odvjetnik Anto Nobilo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene