Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Biografija Gorana Marića

Bivši nogometni sudac, ministar bez portfelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako se činilo da će Goran Marić ostati bez mjesta u Vladi Andreja Plenkovića, došlo je do preokreta i on je ušao u Vladu kao ministar bez portfelja.

Iako se nagađalo da će HDZ-ov Goran Marić biti ministar prometa, mandatar Andrej Plenković odlučio je da će taj resor opet voditi Oleg Butkovć. No, u posljednji trenutak Marić je ipak ''uletio'' u Plenkovićevu Vladu i to kao ministar bez portfelja.

Pročitajte i ovo Ivan Anušić novi ministar obrane Aktualni župan Tko je novi ministar obrane: Najmoćniji čovjek Slavonije u vlasništvu ima kuću, stari BMW vrijedan 16.000 eura... Branko Bačić (HDZ) Branko Bačić Branko Bačić novi je ministar zadužen za obnovu: Već je jednom bio ministar graditeljstva, visoko je pozicioniran u HDZ-u

Marić je rođen 5. rujna 1959. godine u Grudama (BiH). Završio je Ekonomski fakultet u Zagrebu i stekao doktorat iz područja ekonomskih znanosti s doktorskom disertacijom ''Upravljanje poslovnim odnosima u sustavu poslovnog marketinga''.

Marić je autor dvije knjige, ''Slom lažnog proroštva'' i ''Upravljanje poslovnim procesima'', te autor i suautor nekoliko stručnih i znanstvenih radova.

Odlikovan je Redom hrvatskog trolista za poseban doprinos hrvatskom gospodarstvu.

Također, Goran Marić godinama je bio i provligaški i međunarodni nogometni sudac.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene