Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uspješan zahvat

Bill Clinton otpušten iz bolnice, prognoze odlične

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši američki predsjednik otpušten je iz bolnice na kućni oporavak.

Clinton je izašao iz bolnice nakon operacije srca tijekom koje su mu ugrađena dva stenta, javlja BBC pozivajući se na američke medije. Liječnici su ustanovili da štete na njegovom srcu nema te da ne bi trebalo biti problema s njegovim oporavkom te bi se već u ponedjeljak mogao vratiti uobičajenim osobama.

Pročitajte i ovo Ilustracija trajalo je više od osam sati Veliki uspjeh splitskog KBC-a: Po prvi put izvedena operacija vađenja zloćudnog tumora iz srca Slika nije dostupna Bivši predsjednik hospitaliziran Bill Clinton prevezen u bolnicu s bolom u prsima

>> Clinton na hitnoj operaciji, ugradili mu dva stenta

Bivši američki predsjednik Bill Clinton u četvrtak je primljen u bolnicu u New Yorku zbog bolova u prsnom košu, gdje je hitno podvrgnut kirurškom zahvatu, izvijestili su američki mediji. Clinton je nakon zahvata izjavio da se osjeća sjajno. 'Clinton (63) je primljen u Presbiterijansku bolnicu u New Yorku nakon što je osjetio pritisak u prsnom košu', naveo je Douglas Band, savjetnik bivšeg predsjednika u pisanom priopćenju, prenosi CNN. 'Nakon posjeta svome kardiologu, podvrgnut je postupku ugradnje dva stenta u jednu od koronarnih arterija.

Godine 2004., Clinton je podvrgnut ugradnji četiri srčana premosnice kako bi se oslobodile četiri blokirane arterije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene