Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvidi u tijeku

Bijelić: Ja ne mogu negirati da je Linić vidio policajce

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slavko Linić i dalje je među najaktulnijim temama u zemlji.

Glavni državno odvjetnik Dinko Cvitan kazao je kako ce DORH u najskorijem roku ispitati sve navode Slavka Linića osim onog vezanog za praćenje i prisluškivanje. Kako nam je kaza Cvitan taj, dio za DORH više nije zanimljiv jer je predsjednik ustvrdio kako nije bo nepravilnosti službi.

Pročitajte i ovo Vlak zgazio ženu u Kaštel Sućurcu - 2 Kaštel Sućurac FOTO Užasna nesreća u Dalmaciji: Pješakinja poginula u naletu vlaka na pružnom prijelazu Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima

Svi ostali navodi Slavka Linića bit će predmet istrage kazao je Cvitan. Još uvijek nije razgovarao sa Slavkom Linićem, a kad će - ne otkriva. Na upit nije li s njim trebao razgovarati prvim, kazao je kako nije rekao ni da će s njim prvim niti posljednjim razgovarati većc kako će ga voditi istraga.

Slučaj je komentirao načelnik Uprave kriminalističke policije Vitomir Bijelić.

'Neka Državna odvjetništva u mjesec dana nisu zaprimila nijednu kaznenu prijavu!'

'Policija nije ni prije ni nakon pressice Slavka Linića provodila nikave aktivnosti koje bi se mogle podvesti pod njegov nadzor. Vezano za sadržaj njegove izjave, a dijelovi izjave upućuju na možebitno počinjenje kaznenog djela, od DORH smo dobili nalog da provedemo određene izvide i ti izvidi su u tijeku', rekao je Bijelić.

Novinar su Bijelića upitali može li onda negirati Linićevu tvrdnju da je vidio policajce, na što je on kroz smijeh odgovorio 'ne mogu negirati da je gospodin Linič vidio policajce'.

Nije htio komentirati kakve mogu biti posljedice pokaže li se da su Linićeve optužbe lažne.

Pustimo da se utvrde činjenice, a onda možda i određene reprekusije prema određenim osobama', rekao je Bijelić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene