Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obilazio prijatelje

Bandić spreman za rad: 'Ja sam bez Zagreba kao riba bez vode'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom boravka u pritvoru mnogi su o njemu promijenili mišljenje, a on kaže kako ga nitko nije razočarao.

Milan Bandić već bi se sutra mogao vratiti na mjesto gradonačelnika Zagreba. Dok čeka službenu objavu suda, nalazi se s prijateljima, obilazi suradnike, svoju stranku i provjerava u kakvom je stanju Grad. O povratku na posao i svojim zamjenicama govorio je za Dnevnik Nove TV.

Pročitajte i ovo SDP Dvije stranke bez službene pjesme Predstavljene su službene pjesme političkih kampanja: Hoće li utjecati na odabir glasača? Kampanja presica SDSS-a Pupovac odgovorio zašto je glasao za Turudića

Milan Bandić već od ponedjeljka upravlja sa 7 milijardi kuna?

„Ja ovaj posao živim 42. godinu, ja sam bez Zagreba kao riba bez vode. I čim sam uhvatio malo slobodnog vremena, išao sam obići drage prijatelje i dijelove grada“, izjavio je Bandić koji o pokrenutim istragama ne smije govoriti, kao ni o prvoj optužnici koju je dobio za štandove u slučaju udruge U ime obitelji, a koja je USKOK-u vraćena na doradu.

Bandić kaže kako je već uvidio neke probleme u Gradu. „Danas sam radio, i ovo je posao. Obišao sam prijatelje, usput nešto i vidio. Pametan čovjek uvijek uči tamo gdje prođe, uvijek vidi nešto što valja, nešto što ne valja, što bi bilo dobro, što ne bi bilo dobro. Ali to je mala tajna, to sam pohranio u svoju disketu pa će to vjerojatno biti iskorišteno ovih dana u pravo vrijeme, na pravom mjestu i u pravu svrhu. Sve na dobrobit ljudi našeg grada“, izjavio je za Dnevnik Nove TV.

Nakon izlaska iz zatvora - trčanje: Bandić i ekipa od šest na atletskoj stazi

Tijekom boravka u pritvoru mnogi su o njemu promijenili mišljenje, a on kaže kako ga nitko nije razočarao. „Pametan čovjek uči cijeli život, a bedak se rodi pametan. Pametan čovjek uči cijeli život. Ja si udvaram da sam malo pametan. Znači, učim cijeli život i umrijet ću bedastiji nego što sam se rodio. To kažu mudriji od mene. Ja si udvaram da sam donekle mudar. Prema tome, nitko me nije razočarao. Kad pogriješim, ja sam odgovoran. Kad nešto dobro napravim, onda su svi zaslužni. Neka tako bude i ubuduće“, kaže Bandić koji bi, bez obzira na optužbe za korupciju i kriminal, već od sutra mogao nastaviti istim stilom – od jutra do mraka – i uz milijarde kuna težak proračun ponovno diktirati tempo grada Zagreba.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene