Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stare navike

Bandić na jutarnjem trčanju poručio: 'Polako, strpljen - spašen'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik na slobodu je izašao u četvrtak u 19 sati, a u petak u šest već je istrčao oko 10 kilometara.

Jučer na slobodu puštenom zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću, očekivano, nije dugo trebalo da se vrati starim navikama. U šest sati ujutro sa svojom ekipom je trčao na atletskoj stazi u Kušlanovoj ulici. Otrčao je oko deset kilometara, a na pitanje vraća li se na posao odgovorio je 'polako, strpljen, spašen'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Čovjek od povjerenja Bandićev odvjetnik Krsnik za DNEVNIK.hr: "Neprimjereno je sada govoriti o postupcima protiv njega... Uvijek je bio isti, neumoran, samo jurnjava" Slika nije dostupna Iznenadna smrt Na ulazu u Bandićevu zgradu zapaljen je lampion, na zgradi Poglavarstva crna zastava

'Ovo je kratko, trčimo na duge staze', rekao je Bandić i dodao kako 'ide u grad na nekoliko mjesta nadisat se svjezeg zraka'.

VIDEO Milan Bandić izašao iz pritvora!

Podsjetimo, Bandić je iz Remetinca izašao u četvrtak oko 19 sati, nakon što je Ustavni sud usvojio njegove žalbu. Osim što je Bandić na slobodi, 15 milijuna kuna jamčevine koji su uplaćeni u državni proračun trebalo bi se vratiti na račun Županijskog suda, a trebala bi se ukinuti i zabrana obavljanja gradonačelničke dužnosti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene