Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Grad je vlasnik'

Bandić Kaptolu: Zabilježbu na Svetice mogu 'zadenut' za šešir

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poruka je prijateljima s Kaptola da su, kad ulažu zabilježbu, mogli zbog partnerskih odnosa obavijestiti gradonačelnika, poručio je Milan Bandić.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u četvrtak je tijekom obilaska gradilišta na Kajzerici, gdje bi do jeseni trebali niknuti dječji vrtić, te osnovna i srednja škola, komentirao poruku s Kaptola kako za početak gradnje na Sveticama treba čekati rješavanje upravnog postupka o vlasništvu zemljišta.

Pročitajte i ovo Provjereno: Stan Biserke Mesić - 3 Provjereno donosi Susjeda joj potpuno uništila stan: "Skoro me šlag strefio kad sam vidjela što se dogodilo" Provjereno: novi zakon - 1 Provjereno donosi Velike promjene za sve koji žive u zgradama: Nema više jeftinog stanovanja - pravila su jasna, a kazne visoke

Poručio im je da tu zabilježbu mogu 'zadenut' za šešir'. Naime, objasnio je, zabilježba ne znači nemogućnost raspolaganja nekretninom.

VIDEO Inspirirani Bandić: Ja sam pitom kao golub

'Grad Zagreb je vlasnik Svetica. Poruka je prijateljima s Kaptola da su, kad ulažu zabilježbu, mogli zbog partnerskih odnosa obavijestiti gradonačelnika', rekao je Bandić, a onda nastavio u ironičnom tonu uz poruku kako nije siguran da Kaptol nije stavio zabilježbu i nad zemljište na kojeg je zgrada u kojoj ima stan. 'To je malo dalje, ali ako su stavili na 8 i pol hektara Svetica možda su i tamo', rekao je i dobacio da će to provjeriti kasnije.

Situacija s Kaptolom ništa neće promijeniti, objasnio je gradonačelnik i dodao kako javni natječaj znači proceduru od pet do šest mjeseci, tako da će radovi na Sveticama krenuti na jesen.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene