Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Bajić: Istražuje se poslovanje Industrogradnje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glavni državni odvjetnik Mladen Bajić potvrdio je danas da se istražuje poslovanje u tvrtki Industrogradnja, čiji je predsjednik Uprave Josip Galinec jučer pretučen u Zagrebu.

Bajić je to rekao na izvanrednoj konferenciji za novinare o akciji suzbijanja korupcije na fakultetima pod nazivom "Indeks", no ustvrdio je da ne može govoriti tko je što prijavljivao ni je li napadnuti 36-godišnji Galinec prijavljivao moguće prijetnje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dovršena istraga Trovanje mineralnom: Policija otkrila što se dogodilo, prijavljene su dvije žene Talijanska policija Zloporaba fondova EPPO radi punom parom: U tri EU članice uhićeno 17 osoba, zaplijenjen nakit, satovi, zlato

Ravnatelj policije Marijan Benko tvrdi da akcija "Indeks" nije umanjila intenzitet na rasvjetljavaju slučaju premlaćivanja u Zagrebu, trećeg u posljednja tri mjeseca. 

>>Policija: Napad na Galinca je pokušaj ubojstva

>>'Neće valjda još netko stradati prije nego se premijer riješi nesposobnog ministra'

>>Pretučen Josip Galinec, smjena na čelu PU zagrebačke

Poduzetnika koji je poslovnoj javnosti postao poznat još krajem prošlog desetljeća jučer su na parkiralištu usred dana metalnom palicom premlatila dvojica nepoznatih mladića. Taj slučaj zagrebačka policija okvalificirala kao pokušaj ubojstva.

Osim napadača, nepoznat je i motiv napada.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene