Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Voze ih za Austriju?

Autobusi krenuli prema Osijeku pa se okrenuli i uputili na mađarsku granicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mađari su odlučili preuzeti pristigle izbjeglice te ih navodno prevoze na austrijsku granicu.

Više od deset hrvatskih autobusa s izbjeglicama krenulo je iz Belog Manastira na mađarsku granicu gdje su ih dočekali naoružani mađarski policajci i vojnici. Nekoliko stotina imigranata tako je stiglo kod mjesta Beremend.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zabrinuta kancelarka TEŠKE RIJEČI Merkel izjavila što bi vrlo lako moglo dovesti do rata na Balkanu Slika nije dostupna Mađarski premijer o izbjegličkoj krizi 'Europa je trenutno bogata i slaba što je moguća najopasnija kombinacija'

UŽIVO - Autobusi stigli na mađarsku granicu, Mađari preuzimaju izbjeglice

S hrvatsko-mađarske granice za Dnevnik.hr izvještava Barbara Štrbac, reporterka Dnevnika Nove TV Spomenuti autobusi krenuli su u smjeru Osijeka, no u jednom trenutku su se okrenuli i krenuli prema mađarskoj granici.

Prema najnovijim informacijama, mađarska policija je počela sa svoje strane granice ukrcavati pristigle izbjeglice. Prema prvim, neslužbenim informacijama, govorilo se da će ih Mađari prevesti direktno na granicu s Austrijom.

Kako doznajemo, imigrante će najprije voziti u prihvatne centre diljem Mađarske, a tek potom im dopustiti da nastave svoj put prema zapadnim zemljama.

Do sada je stiglo oko 30 autobusa koji se s druge strane granice ukrcavaju na druge autobuse.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene