Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Marijan Stričević podnio ostavku

Nova afera: Savjetnik Ante Ramljaka osumnjičen za izvlačenje novca iz TLM-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ante Ramljak i Agrokor mjesecima su vruća tema. Najnovija vijest oko toga je da je jedan od Ramljakovih savjetnika, Marijan Stričević, jučer doputovao u Zagreb i osobno Ramljaku uručio ostavku.

Marijan Stričević je ostavku na mjesto Ramljakovog savjetnika uručio, prema pisanju tportala, zato što je protiv njega krajem siječnja podignuta optužnica zbog izvlačenja 833 tisuća kuna iz TLM-a. Rekao je kako ne želi biti opterećenje izvanrednoj upravi Agrokora.
Stričević je radio za tu kompaniju od 1. prosinca 2017. do jučer, i to kao savjetnik u beogradskoj tvrtki Idea d.o.o. koji je koordinirao rad tvrtki tog koncerna u Srbiji.

'Razlog njegove ostavke, kako je pojasnio, kaznena je prijava protiv njega podignuta 23. siječnja ove godine i zbog koje je jutros u Šibeniku dao iskaz Županijskom državnom odvjetništvu. Kako Stričević prema vlastitim riječima ne želi ni na koji način biti opterećenje postupku izvanredne uprave u Agrokoru i kako se prvi put u životu nalazi u statusu osumnjičenika te se želi u potpunosti posvetiti svojoj daljnjoj obrani, na vlastiti zahtjev s današnjim danom prestaje raditi u Idei Beograd', rekli su u Agrokoru za tportal.

Stričević se tako miče kako ne bi bio na teret Ramljaku, s kojim je radio u TLM-u 2015. godine. Zanimljivo je to što su tada imali obrnute uloge – Stričević je bio predsjednik uprave TLM-a, a Ramljak mu je bio savjetnik.
 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna presudili mu savjetnici Od dolaska "svetog Ante" do ostavke u nuklearnom reaktoru: Ovako je izgledao Ramljakov put na čelu Agrokora Slika nije dostupna proces nagodbe ide dalje Andrej Plenković napokon progovorio o Ramljakovoj ostavci: "Njegov potez nije me nimalo iznenadio"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene