Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kriza u Agrokoru

Ramljak detaljno izvijestio Predsjednicu: "Zabrinuta sam za radna mjesta"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vladinog povjerenika za Agrokor danas je primila Predsjednica Grabar Kitarović.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović danas je primila Antu Ramljaka, izvanrednog povjerenika Vlade Republike Hrvatske za Agrokor.

Pročitajte i ovo Kolinda na skupu podrške - 3 subota u zagrebu Grabar Kitarović otkrila vraća li se u hrvatsku politiku: "Ne želim da ispadne da sam lagala" Davor Bernardić (Foto: Dnevnik.hr) Održano ročište Bernardić: Odlazak Ramljaka i Dalić dokaz je da su iz Agrokora izvlačeni milijuni

"Na sastanku se razgovaralo o detaljima procesa restrukturiranja koncerna Agrokor te povezanim izazovima, rizicima i budućim poslovnim planovima. Naglasak u razgovoru bio je na osiguravanju preduvjeta za održavanje radnih mjesta u proizvodnji i prodaji, stabilnosti poslovanja svih povezanih tvrtki, posebice malih dobavljača. Predsjednica je iskazala brigu za očuvanje radnih mjesta i stabilnosti gospodarskog sustava koja se izravno odražava na stabilnost cjelokupnog društva. Zaključili su kako je osiguravanje stabilnosti poslovanja preduvjet daljnjeg restrukturiranja", poručuju iz Ureda predsjednice.

Reporter Nove TV Andrija Jarak u Vijestima u 14 sati javio se uživo s Pantovčaka.

"Ante Ramljak Predsjednicu je detaljno izvijestio o svim potezima koje je dosad povukao, s posebnim naglaskom na idućoj fazi restrukturiranja.

Predsjednicu je najviše zanimalo kakva je sudbina zaposlenih u trgovini i proizvodnji te kako vladin povjerenik misli riješiti problem s dobavljačima koji se, kako smatra Grabar Kitarović, tiče cjelokupne gospodarske situacije u Hrvatskoj. Sam sastanak trajao je pola sata, a nakon njega nije bilo izjava"

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene