457471
457471
457471
457471
457471

Gotovina ulazi u politiku, evo što o tome kaže Plenković

  • , 17.11.2016., 19:04
  • Autor:
  • komentara

Ante Gotovina bit će savjetnik ministra obrane Krstičevića.

 
 
 
 
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

General Ante Gotovina bit će poseban savjetnik minstra obrane Damira Krstičevića. Objavi je to na svom Facebooku sam Krstičević istaknuvši kako mu je drago da je Gotovina pristao na prijedlog.

"Velika mi je čast i zadovoljstvo, dragi prijatelji, podijeliti sa vama da je na današnjoj sjednici Vlada Republike Hrvatske u Vukovaru, premijer Andrej Plenković potpisao rješenje kojim generala Antu Gotovinu imenuje posebnim savjetnikom ministra obrane RH. Iznimno mi je drago što je moj veliki prijatelj i naš heroj pristao na moj prijedlog i spomenuti angažman te sam uvjeren da će General svojim znanjima i sposobnostima značajno doprinijeti nacionalnoj sigurnosti i razvoju Oružanih snaga. Želja mi je nastaviti poticati angažiranje bivših profesionalnih vojnika i časnika koji su pomogli u stvaranju naše Domovine te zasigurno mogu značajno doprinijeti i održavanju nacionalne sigurnosti! Dobro nam došli Generale!", napisao je Krstičević.

Plenković: ''Drago mi je''

Evo što je o imenovanju generala Gotovine, nakon sjednice Vlade, kazao premijer.

''Razgovarali smo i drago mi je da i inače kvalitetna suradnja koju general Gotovina i ministar Krstičević imaju, rezultirala je dogovorom gdje je general Gotovina ponudio svoje znanje svoje iskustvo da bude posebni savjetnik ministra obrane. Mislim da on, ne samo svojim ugledom u hrvatskom društvu, među hrvatskim braniteljima, već vrlo jasnim stavovima o ključnom prioritetu, a to je hrvatska budućnost, može pomoći u svim aktivnostima koje će ministar obrane poduzimati kad je riječ o novom sustavu domovinske sigurnosti, nacionalne sigurnosti''. kaže Plenković.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se