Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Andrej Plenković:

ČESTITKA PREMIJERA "Međusobnim uvažavanjem i partnerstvom nastaviti graditi moderno društvo"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Andrej Plenković u petak je u svoje i ime Vlade svim hrvatskim građankama i građanima uputio božićnu čestitku, u kojoj izražava želju da Božić svima bude dodatni poticaj da međusobnim uvažavanjem i partnerstvom nastave graditi moderno i uređeno hrvatsko društvo.

Predsjednik Vlade u čestitki navodi kako je Božić najradosniji kršćanski blagdan, vrijeme zajedništva i razumijevanja te obiteljske i prijateljske bliskosti, koje uči skromnosti i solidarnosti i posebna je prilika za prisjetiti se onih kojima je potrebna pomoć i pažnja.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Izjava predsjednika HDZ-a Plenković o odgodi operacija na dan izbora i padu Milanovićeve popularnosti: "Kršitelj Ustava je vulgaran i vrijeđa. Ljudi to ne vole" Andrej Plenković Biografija predsjednika HDZ-a Tko je Andrej Plenković? Oborio je rekord Ive Sanadera i promijenio 30 ministara, a fotelja mu se trese zbog jednog čovjeka

Božićni dani optimizma i nade, dodaje, pozivaju nas na promicanje kršćanskih i univerzalnih ljudskih vrijednosti te djelotvorno zauzimanje za opće dobro.

"Neka ovaj blagdan mira i radosti bude dodatni poticaj za međusobno uvažavanje i poštovanje kako bismo kvalitetnom suradnjom i partnerstvom nastavili graditi moderno i uređeno društvo. U ime Vlade Republike Hrvatske i svoje osobno, svim kršćanskim vjernicima u Republici Hrvatskoj te našim sunarodnjacima izvan domovine, želim čestit i blagoslovljen Božić", zaključuje premijer. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene