442801
442801
442801
442801
442801

Ana Karamarko u šetnji s najmlađom članicom obitelji

  • , 09.07.2016., 14:40
  • Autor:
  • komentara

Ana Karamarko i dalje privlači pozornost.

 
 
 
 
Ana Karamarko u šetnji Zagrebom (Foto: dnevnik.hr) - 1
Ana Karamarko u šetnji Zagrebom (Foto: dnevnik.hr) - 1

Ana Karamarko, supruga Tomislava Karamarka, i dalje je zanimljiva medijima nakon svih poslovnih i političkih zavrzlama koje su se dogodile u njenom i životu njenog supruga, bivšeg šefa HDZ-a. Tako i danas nije promaknula fotoreporterima kada je u šetnju izvela najmlađu članicu obitelji Karamarko.
 

Podsjetimo, Ana Karamarko dospjela je u centar medijske pozornosti nakon što je u javnost procurila afera Konzultantica. Zbog poslova supruge Ane, Tomislav Karamarko našao se u problemu. Otkriveno je kako je njezina tvrtka poslovala s tvrtkom njegova prijatelja i lobista MOL-a, Josipa Petrovića. Petrović je godinama službeni lobist mađarskoga MOL-a, s kojim je Hrvatska u sporu oko Ine i trenutačno na arbitraži.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se