Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Proces je u tijeku

Alvarez: "Danas ostajem u procesu..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još se ne zna tko će biti vladin povjerenik u slulčaju da uprava Agrokora zatraži aktiviranje lex Agrokora.

Pri današnjem dolasku na posao u Agrokorov toranj direktor restrukturiranja tog koncerna Antonio Alvarez III. nije mogao komentirati najnoviji razvoj događaja oko Agrokora, no novinarima je ipak dao kratku izjavu, javlja N1 televizija.

Pročitajte i ovo Propusti u slučaju Agrokor - 4 glavna državna odvjetnica Što će utvrditi Hrvoj Šipek o propustima u slučaju Agrokor? "Ne može Državno odvjetništvo reći da nije na vrijeme upozoreno" Ivica Todorić Oglasio se sud Nobilo potvrdio preokret u slučaju Agrokor: Palo ključno vještačenje protiv Todorića, pada cijeli slučaj?

"Proces je u tijeku", kazao je, a na pitanje ostaje li u procesu samo je kratko odvratio: "Ostajem danas".

Još se naime ne zna tko će biti vladin povjerenik u slučaju da uprava Agrokora zatraži aktiviranje lex Agrokora.

"To će naravno biti osoba od povjerenja premijera Andreja Plenkovića i potpredsjednice Vlade Martine Dalić. Kada ta osoba preuzme Agrokor, uprava i nadzorni odbor odlaze u povijest. Ivica Todorić i dalje će formalno biti vlasnik, ali neće biti predsjednik uprave. Sada imam čudnu situaciju. Imamo Antonija Alvareza III. koji bi trebao sanirati Agrokor i predsjednika uprave Ivicu Todorića. Kada bi lex Agrokor stupio na snagu, ta osoba na sebe bi preuzela ulogu uprave i ona s timom stručnjaka u 15 mjeseci mora provesti sanaciju. Što će tada biti s Antonijom Alvarezom. Nitko ne spori da je on stručnjak, no mnogi predviđaju da će on u Hrvatskoj imati tek još jedan produženi vikend, a potom sa timom krenuti u neku od zemalja Afrike ili Latinske Amerike i tamo sanirati neke druge tvrtke", kazao je Bago.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene