Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije prijavljen na mirovinsko?

Odvjetnik prijavio Alvareza zbog obavljanja neregistrirane djelatnosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvjetnik Hrvoje Šimić prijavio je Antonija Alvareza zbog obavljanja neregistrirane djelatnosti.

Odvjetnik Hrvoje Šimić podnio je prijavu Carinskoj upravi, koja je pod Ministarstvom financija, protiv glavnog direktora za restrukturiranje Agrokora, Antonia Alvareza III., društva iz kojeg dolazi te koncerna Agrokor i odgovornih osoba, odnosno uprave.

Pročitajte i ovo Propusti u slučaju Agrokor - 4 Novi problemi Može li se novo vještačenje za Agrokor završiti u godinu dana? DORH dobio rok i zadatak, neki sumnjaju da je to moguće Fran Olujić, odvjetnik Ante Todorića Problemi do grla Hoće li biti novog vještačenja u slučaju Agrokor? "Teško će pronaći nekoga tko neće biti kontaminiran"

Prijavio je Alvareza zbog obavljanja neregistriane djelatnosti te rada bez prijave poslodavaca kod mirovinskog osiguranja, javlja N1 televizija.

"Da bi poslovali u RH moraju imati osnovanu podružnicu, a danas je u podne nisu imali prema stanju u Sudskom registru. Oni su strani državljani i da bi poslovao, mora imati OIB. On izgleda nema radnu dozvolu. Zato sam pozvao Carinsku upravu u nadzor nad ovim poduzećima", kaže Šimić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene