445779
445779
445779
445779
445779

Alen Filipović Grčić pobjednik i Čoje

  • , 06.08.2016., 21:50
  • Autor:
  • komentara

Alen Filipović Grčić, pobjednik Bare, u subotu je s 8 punata osvojio i Čoju, drugo prednatjecanje Alke.

 
 
 
 
Povezanost Sinjana s alkom (Video: Dnevnik Nove TV)
Povezanost Sinjana s alkom (Video: Dnevnik Nove TV)

Alen Filipović Grčić s dvije "sride" i jednim pogotkom "u dva" u subotu je bio najbolji kopljanik na drugom prednatjecanju uoči sutrašnje, 301. Sinjske alke.

Natjecanje je počelo sa satom odgode jer je u Sinju gotovo cijeli dan padala kiša. Iako su uvjeti na trkalištu bili iznimno teški, alkari su postigli dobre rezulte, a gledalište je bilo ispunjeno do posljednjeg mjesta.

Vojvoda Ante Vučić u znak pobjede Filipoviću Grčiću privezao je 211 centimetara crvene čoje.

Viteško alkarsko društvo pobjednika Alena Filipovića Grčića nagradilo je s 20 tisuća kuna i srebrnom plaketom Alke. Njegovom momku Anti Perajici također je pripala srebrna plaketa Alke.

Tridesetogodišnji Alen Filipović Grčić godine potječe iz stare alkarske obitelji, a na Alki je debitirao 2002. Do sada je osvojio tri Bare, dvije Čoje i Alku. 301. Sinjska alka održati će se sutra s početkom u 16 sati i 30 minuta. (Hina)
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se