Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Daleko je od nas, ali...

VIDEO Od sreće do horora u 90 sekundi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Reklamom koja u 90 sekundi prikazuje kako se život jedne djevojčice pretvara u horor nastoji se senzibilizirati javnost o ratu u Siriji.

Organizacija Save the Children je u reklami u 90 sekundi dugoj reklami nastojala prikazati kako bi izgledalo da se u Londonu dogodi ono što se sada događa u Siriji, piše Adweek.

Pročitajte i ovo Muškarac s mačetom Oglasio se gradonačelnik VIDEO Objavljena jeziva snimka užasa u Londonu: U napadu mačetom ubijen 13-godišnjak, ranjeno još nekoliko ljudi Slika nije dostupna La vita è bella Video zbog kojeg ćete pustiti suzu: Djevojčica koju je otac učio da se smije dok oko njih padaju bombe sada je na sigurnom

Pomoću strukture 'jedna sekunda dana' reklama prikazuje kako se život jedne obične djevojčice raspada u samo godinu dana - od rođendana do rođendana. Njezin ugodni život pretvara se u horor u kojem postaje izbjeglica.

VIDEO Jeziva snimka napada na pobunjenike

Objava videa podudara se s trećom godišnjicom krize u Siriji ukojoj je život izgubilo više od 100 tisuća ljudi. 'Samo zato što se ne događa ovdje ne znači da se ne događa', poruka je videa.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene