Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministar zadovoljan uhićenjima

Ako se liječnicima dokaže krivnja, nije im mjesto u zdravstvenom sustavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar zdravstva i socijalne skrbi Darko Milinović komentirao je uhićenje sedmorice varaždinskih liječnika kao poruka onima koji se bave nečasnim radnjama da neće moći mirno spavati.

'Ovo je dokaz kako pravna država djeluje i ovom segmentu društva. Ne bih želio prejudicirati, ali ako se dokaže krivnja tim ljudima nije mjesto u zdravstvenom sustavu', naglasio je Milinović dodavši kako on neće dozvoliti da oni blate ugled liječnika u državi.

Pročitajte i ovo Kneginec prometna 8 Kneginec FOTO Teška prometna nesreća kod Varaždina: Uletio u dvorište kuće pa završio na krovu, ima ozlijeđenih Ante Ćorušić - 3 Gost Dnevnika Nove TV Hoće li biti štrajka? Ravnatelj KBC-a Zagreb odgovara: "Liječnicima nikad nije bilo bolje"

>> Liječnici osumnjičeni za protupravno prekidanje trudnoće

Ravnatelj varaždinske bolnice Dubravko Trščinski potvrdio je da su među osumnjičenim liječnicima u operativnoj akciji Ordinacija trojica iz njegove bolnice, a dodao je kako je bio upoznat s policijskom istragom.

'Sav posao na ginekologiji i u rodilištu će se i mora se obaviti kao da se ništa ne događa', komentirao je situaciju Trščinski. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene