Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lijepa naša

Ako idete u ovaj grad - pripremite novce! Sat parkinga od jučer stoji 40 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako porast cijena parkinga nije najavljen, vlasti navode da će ovako ostati do kraja postsezone.

Ukoliko ste i Vi primijetili porast cijena u vašem gradu, bilo na Jadranu ili kontinentu, javite nam Vaša iskustva na moj.report@novatv.hr

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Kuglice sladoleda - 3 Vrtoglave cijene Što građani misle o novim cijenama omiljene ljetne slastice: "Poskupio je više od svega, vidi se što nam je euro donio"

Stanovnicima Dubrovnika dizala se kosa na glavi kada su jučer ugledali znakove za parkirne zone koji su obljepljeni novim naljepnicama na kojima stoji porast cijene od čak 100%.

Iako porast cijena parkinga u Dubrovniku nije najavljen, vlasti navode da će tako ostati do 31. listopada. Do kraja postsezone.

Hoće li ovo ljeto na Stradunu sve raditi od 0 do 24?

Nekima ovaj porast cijena odgovara, bit će veća zarada, no lokalno stanovništvo, iako već naviknuto na ljetno podizanje cijena, ne pozdravlja ovaj potez koji je obično slijedio uz prethodne najave, ali i puno kasnije, a ne sa prvim danom mjeseca svibnja.

Ukoliko putujete za Dubrovnik ili ste iz Dubrovnika, a od jučer niste bili u gradu, pripremite novce. I to popriličnu svotu.

Treća zona po satu od sada košta 10 kuna, druga zona 20 kuna, dok je cijena parkiranja u nultoj zoni, pred ulazom u povijesnu jezgru grada Dubrovnika 40 kuna, umjesto dosadašnjih 20, piše Du.net.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene