Obavijesti Video Pretražite Navigacija
RASTE POPIS

Blokirana još jedna Agrokorova tvrtka; ZET-ove karte opet na kioscima Tiska

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz ZET-a su prvo poručili kako od ponedjeljka, odnosno nakon prodaje zaliha, više neće biti moguće kupiti karte za javni gradski prijevoz na kioscima Tiska, no danas su objavili kako je karte opet moguće kupiti na svim prodajnim mjestima pa i Tiskovim.

Blokiranim tvrtkama iz grupacije Agrokor jutros se priključio i Vupik, jedan od najvećih poljoprivrednih proizvođača u RH. Iz te su tvrtke izvijestili kako im je zbog nepodmirenih dospjelih obveza blokiran žiro račun, što smo potvrdili i provjerom putem servisa Fine.

Pročitajte i ovo Propusti u slučaju Agrokor - 4 glavna državna odvjetnica Što će utvrditi Hrvoj Šipek o propustima u slučaju Agrokor? "Ne može Državno odvjetništvo reći da nije na vrijeme upozoreno" Ivica Todorić Slučaj Agrokor Todorić se obratio javnosti nakon pada ključnog vještačenja: "Sve im se srušilo"

Podsjetimo, u petak je niz blokiranih otvorila tvrtka Belje, koja je prva završila u blokadi, a slijedili su redom Agrokor, Ledo, Jamnica, Tisak, PIK Vrbovec, PIK Vinkovci, Velpro i Zvijezda te na koncu i Konzum, svi članovi Agrokor Grupe.

Iz ZET-a su izvijestili kako od ponedjeljka, 3. travnja, više neće biti moguće kupiti pojedinačne karte za javni gradski prijevoz na kioscima Tiska, kao ni napuniti vrijednosne kartice. Sve vrste voznih karata, poručili suiz ZET-a, moći će se i dalje kupiti na prodajnim mjestima ZET-a, kioscima iNovina i ostalih ugovornih partnera te na prodajnim mjestima Hrvatske pošte. 

No, kasnije danas objavili su priopćenje kako su sve vrste "pretplatnih, vrijednosnih i pojedinačnih voznih karata dostupne na svim uobičajenim prodajnim mjestima ZET-a, kioscima svih ugovornih partnera i u vozilima javnog prijevoza" te naveli kako se "ispričavaju korisnicima zbog današnje kratkotrajne ograničenosti pojedinih usluga u dijelu prodajne mreže".

Na kiscima Tiska nema bonova HT-a

Hrvatski Telekom više ne dostavlja bonove za mobitele na kioske Tiska, potvrdili su nam u ovoj kompaniji.

"Hrvatski Telekom trenutno revidira proceduru vezanu uz distribuciju pre-paid bonova te se u ovom trenutku bonovi ne mogu kupiti na svim prodajnim mjestima. U kontaktu smo sa svim partnerima i dobavljačima kako bi u što kraćem roku, do kraja ovog tjedna, korisnici ponovno mogli kupovati bonove na više prodajnih mjesta. Korisnike smo obavijestili o kanalima putem kojih je moguće kupiti pre-pad bonove, kao što su SMSbon, HALObon, mobilna aplikacija Moja Simpa, web portalima bonbon.hr i hrvatskitelekom.hr te na Platomatima u T-Centrima", odgovorili su iz HT-a na upit DNEVNIK.hr-a. 

Novi sastanak banaka i dobavljača

Dok Agrokor čeka dolazak novog šefa Uprave u okviru potpisanog standstill aranžmana s bankama, očekuje se da svoj potpis na taj sporazum stave i dobavljači. Oni su svojih devet uvjeta poslali bankama, a tijekom dana trebao bi se održati i sastanak šest banaka i predstavnika najvećih Agrokorovih dobavljača.

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene