Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promotivni film za privlačenje turista

'Advent u Zagrebu nešto zbog čega se vrijedno vratiti u metropolu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka turistička zajednica dosjetila se kako turiste, koji uglavnom zaobiđu metropolu na putu prema obali, zainteresirati da zastanu, ili još bolje, da se vrate.

Film 'Advent u Zagrebu' djelatnici Turističke zajednice grada Zagreba dijelili su turistima na naplatnim kućicama Lučko. 'Cilj ove akcije je da potakne sve one koji će sada putovati do svojih kuća da pogledaju taj film i da kažu, oh to je nešto zbog čega vrijedi doći u Zagreb', rekla je Amelija Tomašević, direktorica TZ grada Zagreba.

Želeći potaknuti turiste na povratak u Zagreb promotivni filmovi dijele se u najudarnijim vikendima. 'Mi ćemo ovdje podijeliti oko 25 tisuća filmova', rekla je Tomašević.

Pročitajte i ovo Advent u New Yorku Advent Običaji se razlikuju diljem svijeta, ali atmosfera koju donosi najradosniji blagdan posvuda je ista Slika nije dostupna Manje hrvatskih gostiju U prvih 5 mjeseci 9 posto više turista

Umorni od puta turisti imaju samo riječi hvale, a već ima i onih koji su odlučili razgledati Zagreb. 'Lijepo je, nije kao kod nas, zgrade su drukčije, cvijeće je posvuda, lijepo je', rekao je turist iz Španjolke.

Zagreb iz godine u godinu posjećuje sve veći broj turista. Dokaz su prepune ulice. Svjetske metropole odavno zarađuju na turizmu, a Zagreb se tek sada time odlučio ozbiljnije pozabaviti. Za svaku pohvalu, posebice stoga što za glavne gradove, ne postoji sezona.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene