Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Opsadno stanje'

A gdje je najodgovorniji - Milan Bandić?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačkom gradonačelniku prisustvovanje svakoj zgodi i nezgodi do sad je bilo u opisu posla.

Tako je degustirao zagađenu vodu, sadio drveće, frkao sarmu, obilazio svinjce usput ih i počistio, promovirao sportove na ledu. A sad ga nema tamo gdje ga najviše trebaju, u Varšavskoj. 'Grad izgleda kao da je došla dojava o bombi opsadno stanje', rekla je Zagrepčanka Anja. A gradonačelnika ni od kud. 'Ja bi već otišao iz zemlje', rekao je jedan muškarac.

Pročitajte i ovo Milan Bandić - 1 ''ŠUMA PROPISA'' Zagreb započinje s podjelom novčane pomoći za obnovu nekretnina oštećenih u potresu Milan Bandić - 2 VIŠE OD 30 TISUĆA PRIJAVA ŠTETE Bandić u Banovini: Niste sami, Zagreb će vam pomoći

>> Nastavak: Aktivisti se žestoko obrušili na vodstvo SDP-a

Njega se to ne tiče?

Iako je danas i trgovački sud službeno potvrdio da je Bandić izgubio Holding, još uvijek je u poglavarstvu. Jedan od sretnika koji su ga vidjeli je Davor Bernardić iz SDP-a, pa osim što su dogovorili izvanrednu sjednicu Gradske skupštine u utorak, gradonačelnik je šutljiv. 'Uglavnom su pričali predstavnici političkih stranaka i klubova', rekao je Bernardić. Jer prvi put neki problem, događaj ili pojava u Zagrebu, ali i šire, ne tiče se Milana Bandića. A slučajno je baš on najodgovorniji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene