Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Riječki odmetnik

Mladić došao u policiju napraviti nove dokumente, ali ovo nije očekivao: Policija objavila detalje

Policijska uprava Rijeka
Policijska uprava Rijeka Foto: Goran Kovacic/Pixsell
Dvadesetogodišnjak kojeg se sumnjiči da je krao nakit po kućama, novčanike iz osobnih automobila, ali i da je umalo pregazio policajca, priveden je u četvrtak nakon što je u došao u Policijsku upravu u Rijeci kako bi izradio osobne dokumente, javljaju iz primorsko-goranske policije.

Riječka policija u četvrtak je provela kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom zbog sumnje na prisilu nad službenom osobom, prijetnje, krađe, ali i razbojničke krađe.

Osumnjičeni je u srijedu prijepodne došao u zgradu Policijske uprave kako bi izradio osobne dokumente, a onda je utvrđeno da je za njime već raspisana potraga. Dvadesetogodišnjak je pritom uhićen i priveden, što nije prošlo bez njegova opiranja, ali i upućivanja prijetnji jednom od policajaca.

Pročitajte i ovo Europski parlament u Strasbourgu (Foto: AFP) nakon upozorenja stiglo objašnjenje Drama u Europskom parlamentu: Poslano upozorenje zbog sumnjive vode, objavljeno o čemu se radilo

Pročitajte i ovo Saša Engler Afera podigla prašinu VIDEO Direktor Mreže TV: ''Pustio mi je snimku, a nakon deset sekundi sam rekao da se ne želim petljati''

Policija ga sumnjiči da se oglušio na zahtjev policajaca koji su ga zaustavili na području Banderova u Rijeci kako bi provjerili preostale putnike u automobilu. Osumnjičeni je samo nastavio voziti te umalo pregazio policajca koji se tada nalazio ispred njegova automobila. Incident se dogodio početkom studenoga kasno navečer. 

Istoga dana, kako ga tereti policija, mladić je iz kuće na Pehlinu u Rijeci ukrao nakit, u čemu ga je zatekla vlasnica kuće, koju je u bijegu odgurnuo.

Tereti ga se i da je u tri navrata ukrao novčanik i torbicu s novcem iz osobnih automobila na području Rijeke. Time je osumnjičeni oštetio tvrtku iz Viškova te dvoje hrvatskih državljana u dobi od 52 i 81 godinu za oko 1540 eura.

Osumnjičeni je nakon provedene istrage pritvoren uz kaznenu prijavu. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene