Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Neobični prizor

VIDEO Nakon meteora Rusi zabrinuti zbog - plavog snijega

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I dok neki tvrde da plavkasti snijeg nije stvorio probleme u životima stanovnika Čeljabinska, drugi kažu da su osjetili bol u grlu čim bi prošli pokraj neuobičajene pojave.

Stanovnici ruskog grada Čeljabinska, nad kojim je 2013. godine eksplodirao ogromni meteor, zabrinuti su zbog plavkastog snijega koji je prekrio gradske ulice.

Pročitajte i ovo Snijeg na Platku Potencijalno opasno vrijeme Oglašeno žuto upozorenje: Danas pljuskovi s grmljavinom, a snijeg već pada na Platku i Zavižanu Snijeg poharao Pakistan Razorni učinci VIDEO Poharala ih snježna oluja, među poginulima 22 djece: Uništene kuće, naselja bez struje

'Kad je izašlo sunce svi su primijetili plave krovove, plava parkirališta...počeli smo malo paničariti', rekao je lokalac Dmitry za RT i dodao da čudni snijeg mirise poput željeza. Ali mještanima nije zadao mnogo problema. Čak je razvedrio tmurnu okolicu.

Ipak, nisu svi mještani uspjeli vidjeti zabavnu stranu plavog snijega. Neki nagađaju da je kontaminiran otrovnim materijalima.

Beč 'stenje' pod nanosima snijega

Novinarka Alexandra Artamonova rekla je da je u ustima osjetila sladak okus samo stojeći pokraj hrpe plavog snijega. Tvrdi i da su se ljudi nakon prolaska pokraj kontaminiranog područja žalili na bolove u grlu.

Ni ministarstvo za izvanredne situacije ni ministarstvo ekologije zasad nisu reagirali na neobičnu pojavu. No, u četvrtak su iz Life Newsa poručili da su riješili misterij rekavši da je nema razloga za zabrinutost jer je došlo do curenja iz lokalne tvornice za proizvodnju boja za uskrsna jaja. A iz tvrtke Viteks poručili su kako bojilo ne predstavlja nikakav rizik za zdravlje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene