Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brodogradilište Uljanik

'Učinit ćemo sve da i ovo bude uspješna privatizacija'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijerka Jadranka Kosor i ministar gospodarstva Damir Polančec održali su radni sastanak s upravom pulskog brodogradilišta Uljanik. Premijerki je ovo prvi posjet brodogradilištu u toj funkciji, a za Uljanik je nakon sastanka imala samo riječi hvale.

Novi detalji u privatizaciji nisu otkriveni, samo je sigurno da će je biti. Pomorsko dobro Uljanika utvrđeno je sporazumom na zadovoljstvo Vlade i uprave Uljanika, potvrdio je Polančec, no nije mu bilo svejedno kada je upitan za moguće kupce brodogradilišta, gdje je spomenut poduzetnik Danko Končar.

Pročitajte i ovo Uljanik - 6 STRANI INVESTITOR Uljanik ima novog kupca, a mnoge je iznenadila visoka cijena njihove ponude Slika nije dostupna Uljanik kupuje samo 'maticu' Vlada odlučila: Četiri tvrtke iz sastava 3. maja preuzima država

>> Raspisivanje natječaja za privatizaciju Uljanika

'Ja sam iznenađen vašim pitanjem. Koliko ja znam do sad se nitko nije javio, jer je natječaj još otvoren', rekao je Polančec. 'Obećanje da ćemo i u ovom procesu privatizacije učiniti sve da ovo bude jedna dobra prava uspješna privatizacija na korist svih zaposlenih', kaže premijerka Kosor.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene