Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kraj iščekivanja?

Pulski Uljanik preuzima 3. maj, objavio obvezujuću ponudu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U kratkoj obavijesti objavljenoj na Zagrebačkoj burzi stoji da pulski škver, koji je privatiziran nedavno, podnosi obvezujuću ponudu za preuzimanje posrnulog riječkog 3. maja.

Pulski Uljanik objavio je da je danas Ministarstvu gospodarstva dostavio obvezujuću ponudu za kupnju dionica Brodograđevne industrije 3. maj iz Rijeke.

Pročitajte i ovo Suđenje za aferu Uljanik - 4 119 milijuna eura Počelo suđenje u slučaju Uljanik: Optuženi se izjasnili o krivnji, ne pristaju na naknadu štete Slika nije dostupna posjet brodogradilištima Završio sastanak s Kinezima: "Zainteresirani su za tehnologiju, o novcu nismo pričali", Sindikati: "Pozdravljamo svakog investitora"

'Uljanik je dana 8. veljače Ministarstvu gospodarstva dostavio obavezujuću ponudu za kupnju dionica BI 3. maj', izvijestila je ta tvrtka putem Zagrebačke burze.

>> Škverski sindikati od Vrdoljaka i kupca traže potpisivanje socijalnog sporazuma

U obavijesti na burzi pritom ne navode nikakve druge pojedinosti, a detalje ponude zasad nije bilo moguće dobiti ni u samom Uljaniku, niti u Ministarstvu gospodarstva.

Vlada je u lipnju prošle godine donijela odluku da će 3. maj biti privatiziran prodajom Uljaniku, a sredinom prosinca prošle godine prihvatila je Uljanikovo pismo namjere, dok je krajem siječnja Europskoj komisiji upućen Uljanikov Program restrukturiranja 3. maja.

Prošli tjedan, ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak izjavio je kako očekuje da će privatizacija 3. maja biti dovršena u svibnju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene