Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O investicijskoj klimi

Todorić: Sram me je, pa ne možemo biti protiv svega!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Komentirajući aktualnosti u zemlji, najveći hrvatski poduzetnik je negodovao zbog otpora koji se često javlja protiv investicija.

Najveći hrvatski poduzetnik Ivica Todorić svoje će proizvode, primjerice kulen, pokušati plasirati i u svijetu. S američkom tvrtkom NineSigma potpisao je ugovor o suradnji na novim inovacijama, a potom i komentirao aktualnosti u zemlji.

Pročitajte i ovo Propusti u slučaju Agrokor - 4 glavna državna odvjetnica Što će utvrditi Hrvoj Šipek o propustima u slučaju Agrokor? "Ne može Državno odvjetništvo reći da nije na vrijeme upozoreno" Slika nije dostupna Izvlačenje 1,2 milijarde kuna DORH će naknadno odlučiti o daljnjem postupanju u slučaju Agrokor: Vještačenje KPMG-a je nezakonito

Todorić demantira optužbe da je novi zakon o poljoprivredom zemljištu pisan za njega. Tvrdi da ga zakup zemljišta ne zanima. U ovoj godini u Hrvatskoj planira investirati dvije milijarde kuna.

>> Agrokor ipak ne mora objaviti ponudu za preuzimanje Belja

Pripremljeni su projekti za još milijardu eura investicija. Slaže se da stvari treba pokrenuti, ali otpor protiv svega što se radi nije dobar.

'Mi jednostavno ne možemo ovako, ne možemo da svakodnevno povećavamo nezaposlenost, da nemamo investicije, da mladi ljudi... Razumijete, da je sve više socijalnih problema. Pa mislim nas je sram, mene kao jednog od većih hrvatskih poduzetnika. Ne možemo biti protiv svega, a mi smo ljudi protiv svega!', rekao je Todorić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene