Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Novo rješenje HANFA-e

Agrokor ipak ne mora objaviti ponudu za preuzimanje Belja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon ponovljenog postupka, HANFA je odlučila da kompanija Ivice Todorića ipak nije dužna objaviti 790 milijuna kuna tešku javnu ponudu za preuzimanje Belja.

Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (HANFA) obustavila je postupak protiv Agrokora u slučaju preuzimanja Belja, što znači da kompanija Ivice Todorića ipak ne mora objaviti obvezujuću javnu ponudu za preuzimanje u iznosu od 790 milijuna kuna. Prošle je godine HANFA donijela drugačiju odluku, zbog koje je Agrokor pokrenuo i dobio Upravni spor pa je slučaj vraćen HANFA-i na ponovno odlučivanje.

Pročitajte i ovo Propusti u slučaju Agrokor - 4 glavna državna odvjetnica Što će utvrditi Hrvoj Šipek o propustima u slučaju Agrokor? "Ne može Državno odvjetništvo reći da nije na vrijeme upozoreno" Slika nije dostupna Izvlačenje 1,2 milijarde kuna DORH će naknadno odlučiti o daljnjem postupanju u slučaju Agrokor: Vještačenje KPMG-a je nezakonito

>> Presuda u korist Ivice Todorića: Agrokor ne mora platiti 790 milijuna kuna

U novom su postupku saslušani svjedoci te je prikupljena dodatna dokumentacija na temelju koje je doneseno novo rješenje prema kojemu Agrokor javnu ponudu objaviti ne mora.

Na Zagrebačkoj je burzi zbog nove odluke jučer naložena privremena obustava trgovanjem dionicama Belja do kraja današnjeg trgovinskog dana.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene