Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Atlantic Grupa kupila Drogu Kolinska

Tedeschi: Želimo profit vratiti onima koji ga stvaraju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna od najvećih transakcija u svijetu trenutačno je kupnja Droge Kolinske od strane Atlantic grupe.

Hrvatska kompanija kojom upravlja Emil Tedeschi izdvojit će više od 2 i pol milijarde kuna za slovensku prehrambenu kompaniju iz grupacije Istrabenza i tako postati hrvatska tvrtka koja je do sada napravila najveće preuzimanje strane tvrtke. Dio novca osiguran je bankovnim kreditima. Kupoprodajni proces trebao bi biti zaključen do kraja godine nakon čega će Tedeschijev Atlantic stati uz bok Todorićevom Agrokoru kao najveći regionalni igrač u prehrambenoj industriji.

Pročitajte i ovo Ilustracija problemi s drogom u europi "Spuštenih glava i zacakljenih očiju, satima nepomično sjede": Sve je više umrlih od zombi-droge Slika nije dostupna Cocta postala Hrvatska Tedeschi pobijedio na natječaju i kupio Drogu Kolinska

>> Tedeschi pobijedio na natječaju i kupio Drogu Kolinska

'Štitimo prije svega interes svojih zaposlenika i dioničara, a onda i ukupnih stake holdera, znači one zajednice gdje se stvara profit, da taj dio profita toj zajednici i vrati, kako u Sloveniji, tako i u Hrvatskoj, BiH, Srbiji, Njemačkoj, Velikoj Britaniji, Italiji, Rusiji i Makedoniji', rekao je na press konferenciji Emil Tedeschi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene