Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Cocta postala Hrvatska

Tedeschi pobijedio na natječaju i kupio Drogu Kolinska

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Droga Kolinska, najveća prehrambena kompanija u Sloveniji, prodana je Atlantic Grupi Emila Tedeschija.

Atlantic Grupa pobijedila je na natječaju Istrabenza, koji je tu tvrtku stavio na prodaju, jer je prisiljen prikupiti kapital za vraćanje dospjelih dugova bankama.t

Pročitajte i ovo Ilustracija problemi s drogom u europi "Spuštenih glava i zacakljenih očiju, satima nepomično sjede": Sve je više umrlih od zombi-droge Ilustracija Proširena istraga U Hrvatsku je pokušao prebaciti najmanje 100 kg marihuane: USKOK uhvatio državljana BiH u pokušaju krijumčarenja

'S iznimnim zadovoljstvom pozivamo Vas na konferenciju za novinstvo Atlantic Grupe d.d. povodom objave najnovije kompanijske akvizicije. Press konferencija će se održati sutra u četvrtak 1. srpnja 2010. u prostorijama hotela Kempinski, Obala 45, Portorož s početkom u 13 sati, nakon čega slijedi svečani ručak', prenosi poziv na pressicu Atlantic Grupe portal Business.hr i navodi kako je malo prostora za drugačiji zaključak, osim tog da je u pitanju kupnja navedene tvrtke iz Portoroža.

Osim Tedeschijevog Atlantica, u finale natječaja plasirala su se i tri međunarodna fonda - Mid Europa Partners, Advent i Warburg Pincus.

Istrabenz je s Atlantic Grupom potpisao pogodbu o prodaji 95-postotnog vlasničkog udjela u Drogi Kolinska. Pogodba je vrijedna 382 milijuna eura. Prodaja bi trebala biti zaključena do kraja ljeta a cijeli iznos bi trebao biti isplećne u gotovini.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene