Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Direktor Raiffeisen Internationala

'Svaki put se čudim od čega Hrvati žive'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Herbert Stepic, jedan od mnogi bankara koji su pohodili godišnju skupštinu EBRD-a ne može se načuditi od čega Hrvati žive.

'U Hrvatskoj posuđujemo najviše građanima jer nemamo kome drugome. Svaki put kad dođem u Hrvatsku začudim se od čega vi živite. Imate najveće plaće u regiji iza Slovenije, a nepostojeću industriju. Kad bi u Hrvatskoj postojala poduzeća kojima bismo mogli posuđivati, posuđivali bismo njima', rekao je za Business.hr-a Herbert Stepic, direktor Raiffeisen Internationala.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Power of Diversity Povezivanjem ekonomija do snažnijeg rasta: Sastanak guvernera EBRD-a u Sarajevu 8. i 9. svibnja Slika nije dostupna Velika investicija CME dogovorio prodaju Nove TV medijskoj grupi United Group koja je u većinskom vlasništvu američkog investicijskog fonda KKR

>> Kosor usred govora s engleskog prešla na hrvatski

Stepic je izjavio kako očekuje da će ove godine loši krediti u regiji doživjeti vrhunac i doseći 12 posto, ali je najavio i kako očekuje ekonomski oporavak regije i rast BDP-a od 3,4 posto. Direktor Raiffeisen  Internationala sudjeluje na godišnjoj skupštini Europske banke za obnovu i razvoj koja je u Zagreb privukla velik broj bankara, političara i financijskih stručnjaka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene