Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obje strane tvrde da su prevarene

Obračun oko Magme: 'Ima li to uopće smisla?'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najveće srbijansko ulaganje u Hrvatsku kojim je beogradska tvrtka NCA Investment Group Slobodana Vučićevića kupila dio Magme Goranka Fižulića pretvorilo se u obračun u kojem obje strane tvrde da su prevarene.

Vučićević kaže da je Magmi isplatio 18 milijuna eura za vlasništvo nad nizom marki od kojih je najpoznatija Turbo Limach. Srbijanski poduzetnik Fižulića optužuje da njegova Magma usprkos tome sama i dalje trguje tom markom te da mu blokira posao. Fižulić pak tvrdi da ga je Vučićević prevario jer mu nije isplatio dogovorenih 6 milijuna eura za tvrtke u Srbiji i BiH.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Evakuirano 34.000 ljudi Light show na Filipinima: Spektakularne noćne snimke erupcije vulkana Mayon Slika nije dostupna Srbi umjesto Poljaka Beogradska tvrtka kupuje Fižulićevu Magmu

'Zašto bih kupio ja nešto za velike novce, e a onda kaže čovjek ne pa i ja radim to isto. To je kao da kupite Renault, a onda Renault uzme Renault i napravi svoju tvornicu pa i on proizvodi Renault... je li to uopće ima nekog smisla', rekao je Vučićević.

'Gospodin Vučićević nije platio ništa i nije vlasnik ničega to je jedino što vam ja mogu kazati, ali upravlja nažalost sa onime što nije platio i mi na to nemamo nikakav utjecaj', rekao je Fižulić.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene