Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez odgode

HANFA zaustavila prodaju dionica Ine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačkoj burzi Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga naložila je se bez odgode obustavi trgovanje dionicama Ine.

Agencija želi da obustava trgovanja dionicama Ine traje sve dok javnost ne bude ispravno obaviještena o okolnostima Molove ponude za preuzimanje.

Pročitajte i ovo Ilustracija - 5 budite oprezni Ne nasjedajte i ne uplaćujte novac ako dobijete ovaj mail! Objavljeno novo upozorenje građanima Provjereno: Šljunak - 7 Krađa trajala mjesecima Neki su odvozili po malo, neki utovarivali bagerima... sve dok nije nestalo dvije trećine brda: "To je sve na otvorenom"

>> Mol malim dioničarima ponudio 2800 kuna za dionicu Ine!

Sanda Kuhtić, glasnogovornica Zagrebačke burze, za Dnevnik.hr je rekla kako je HANFA-ina odluka o obustavi prodaje dionica Ine na Burzu stigla jutros prije početka trgovanja. 'Mi smo tehnički proveli obustavu prodaje dionica Ine s ciljem da se svi dioničari na vrijeme uspiju informirati o novonastalim okolnostima', rekla je. 

Podsjetimo, MOL je nedavno objavio da je dioničarima Ine uputio privatnu ponudu za preuzimanje dionica po cijeli od 2800 kuna, što je čak 56 posto više nego što je trenutačna vrijednost dionice na burzi.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene