Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uvjeren da ostaje na funkciji

Direktor HEP-a opovrgava da mu spremaju otkaz: Kaj se uspješni smjenjuju?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zlatko Koračević je demantirao nagađanja da bi mogao biti smijenjen s mjesta predsjednika Uprave Hrvatske elektroprivrede. Na ta je nagađanja postavio protupitanj: 'Kaj se uspješni smjenjuju?'

HEP je objavio rezultate poslovanja u 2012. godini. Energetska kompanija godinu je završila u plusu, s dobiti od 72 milijuna kuna prije plaćanja poreza na dobit.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odgovor na kritike Koračević se brani: Radnička prava i plaće u HEP-u su smanjeni Slika nije dostupna Vlada odlučila Smijenjen predsjednik Uprave HEP-a

>> Konstruktor ide u likvidaciju, Linić: Krivi su vlasnik i menadžment

Iz HEP grupe poručuju da će u razdoblju do 31. lipnja 2013. iz njihovih tvtrki uz otpremnine otići 1.460 ljudi u sklopu procesa restrukturiranja. Predsjednik uprave HEP-a Zlatko Koračević opovrgnuo je nagađanja o svojoj smjeni zbog navodnog stranačkog kadroviranja u HNS-u.

'Jel' mogu ja vas nešto pitati? Kaj se uspješni smjenjuju? U najznačajnijoj mjeri na naš rezultat su utjecali elementi na koje mi ne možemo utjecati, a to je 20-godišnja suša i potreba za uvozom električne energije', rekao je predsjednik Uprave HEP-a Zlatko Koračević.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene