Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Neka društva unutar grupe'

Čačićeva tvrtka ide u predstečajnu nagodbu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz društva Coning, u vlasništvu Radimira Čačića danas su potvrdili da je za neka društva unutar grupe pokrenut postupak predstečajne nagodbe.

Izvješće koje je danas stiglo iz Coninga potvrđuje da dio Čačićeva poslovnog carstva ide u postupak predstečajne nagodbe.

Pročitajte i ovo Magdalena Komes Spomenula i Milanovića Komes odgovorila Čačiću: “Nulta tolerancija na korupciju proizlazi iz stranačke vertikale i to mu smeta“ Slika nije dostupna Odbijena nagodba Linić odlučuje: Hoće li Čačićevo poslovno carstvo u stečaj?

'Potvrđujemo da je predan zahtjev za predstečajnu nagodbu za društva iz Grupe Coning. Za neka društva unutar Grupe otvoren je postupak predstečajne nagodbe. Istovremeno, u tijeku je objedinjavanje svih tvrtki u jedan poslovni subjekt radi uspješne provedbe nagodbe s vjerovnicima. Jednako tako, želimo naglasiti kako je proces predstečajne nagodbe predmet pregovora društava i vjerovnika.

>> Linić odlučuje: Hoće li Čačićevo poslovno carstvo u stečaj?

Najveći vjerovnik Grupe Coning je država, koja, unatoč tome što veći dio svojih obveza prema Grupi Coning niti ne osporava, iste nije ispunila. Naplata tih potraživanja omogućila bi stabilizaciju poslovanja Grupe, pa predstečajna nagodba ne bi niti bila potrebna', stoji u priopćenju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene